Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Indoorklimmen
>
Nieuws 
Bleau info

Bleau info

In onze partner-klimzaal Bleau (Gent) start deze maand een nieuwe lessenreeks voor volwassenen. Je kan er inschrijven voor basistechnieken, trainingsprincipes en techniektraining. De lessenreeksen voor kinderen blijven gewoon doorlopen. Kinderen kunnen nog aansluiten bij de bestaande groepen. Voor kleuters is er een extra groep op zondagochtend.
Bleau deelt ons ook mee dan de klimzaal op zaterdag slechts zal geopend zijn van 18 tot 22 uur. Tussen 10 en 17u30 kunnen enkel kinderen (en ouders met kinderen) klimmen op reservatie.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm