Indoorklimmen >
Nieuws 
Kerstpromo in Brussels Monkeys Climbing

Indoorklimmen Kerstpromo in Brussels Monkeys Climbing

De kerstman brengt een vroegtijdig bezoekje aan klimzaal Brussels Monkeys Climbing. Bij elke nieuw abonnement krijg je er gratis een t-shirt bij. Dit aanbod is geldig van 10 december tot 15 januari.


L'Escale opent een gigantische blokzaal in Aarlen

Indoorklimmen L'Escale opent een gigantische blokzaal in Aarlen

Gisteren opende klimzaal L'Escale in Aarlen een nieuwe blokruimte die voor 650m2 extra klimoppervlakte zorgt. Met haar nieuwe blokzaal, positioneert L'Escale zich tussen de grootste indoorklimzalen in het land. De blokruimte is 3,90m hoog.


Nieuwe website voor klimzaal Face Nord

Indoorklimmen Nieuwe website voor klimzaal Face Nord

Onze partner klimzaal Face Nord heeft zichzelf getrakteerd op een nieuwe webstek. Na enkele jaren trouwe dienst heeft de oude site plaats moeten maken voor een levendiger en moderner exemplaar. Ga het zeker eens bekijken.


Diefstal in Klimzaal Altitude CCM

Indoorklimmen Diefstal in Klimzaal Altitude CCM

Tijdens de nacht van zaterdag op zondag werd er heel wat klimmateriaal gestolen in klimzaal Altitude CCM in Eigenbrakel. Al het materiaal is gemerkt. Wanneer men je zou benaderen om materiaal te kopen, gelieve de klimzaal te verwittigen:


Zomerbarbecue bij Face Nord op 29 augustus

Indoorklimmen Zomerbarbecue bij Face Nord op 29 augustus

Onze vrienden van Face Nord te Bergen plannen hun zomerbarbecue als iedereen zijn zomerse ervaringen al kan navertellen. Komende zaterdag 29 augustus is iedereen vanaf 19u welkom. Als je van de partij wil zijn breng je best 10 euro mee.


Klimzalen schakelen over op zomermodus

Indoorklimmen Klimzalen schakelen over op zomermodus

Sommige partnerklimzalen van Belclimb passen hun openingsuren speciaal aan deze zomer. Om niet voor gesloten deuren te staan kan je best rekening houden met deze inlichtingen of hun respectievelijke website bezoeken.


Nieuw logo voor klimzaal Altitude CCM

Indoorklimmen Nieuw logo voor klimzaal Altitude CCM

Onze klimzaalpartner Altitude CCM heeft zich na democratisch stemming een nieuw logo aangemeten. Uit een twaalftal inzendingen, werd het ontwerp van Quentin Coster gekozen.


Brussels Monkeys Climbing en Face Nord in zomermodus

Indoorklimmen Brussels Monkeys Climbing en Face Nord in zomermodus

De vakantiemaanden lonken reeds. Klimzalen Brussels Monkeys Climbing en Face Nord in Bergen voelen dat blijkbaar al aan hun theewater, want momenteel bieden ze zomerabonnementen aan tegen een wel zeer aantrekkelijke prijs.


Nieuwe blog voor het City Lizard Team

Indoorklimmen Nieuwe blog voor het City Lizard Team

Het ijzersterkte City Lizard team dat onder het ervaren oog van trainer Johan Mus als een afgetraind leger Romeinse legionairs door de hoogste graden van het boulderen marcheert, heeft een nieuwe blog.


2500 m2 klimoppervlakte in Gent vanaf 2012

Indoorklimmen 2500 m2 klimoppervlakte in Gent vanaf 2012

Afgelopen zaterdag volgde Bleau Open Local de wedstrijd Bleau Open Junior op. De wedstrijd werd gewonen door Willocx en Minnebo. De klimmers die er bij waren, waren de eerste te horen kregen dat er in 2012 een nieuwe klimzaal in Gent zal openen.


De site van Entre Ciel et Terre in een nieuw kleedje

Indoorklimmen De site van Entre Ciel et Terre in een nieuw kleedje

Meer foto's, meer nieuws en dat alles properder beheerd. De nieuwe site van klimzaal Entre Ciel et Terre van Louvain-la-Neuve is de moeite van een bezoek waard. En, onthoud: 28 maart: Belgisch Jeugdkampioenschap gevolgd door Vertik Trip!