Indoorklimmen >
Nieuws 
Crux Bouldergym, nieuwe boulderzaal in Limburg

Indoorklimmen Crux Bouldergym, nieuwe boulderzaal in Limburg

Spectaculair nieuws in Limburg. Een nieuwe boulderzaal opent zijn deuren op 5 en 6 januari 2013. Met meer dan 600 m2 klimoppervlakte en zo’n 250 routes zal Crux Bouldergym er voor zorgen dat iedereen zijn gading vindt.


Nieuwe klimzaal in Brugge

Indoorklimmen Nieuwe klimzaal in Brugge

Het Blosocentrum Julien Saelens in Brugge heeft een nieuwe klimzaal ingehuldigd. De zaal is 13 meter hoog en heeft 570m2 aan klimoppervlakte. Vanaf nu kan u dus onderdak vinden in de nieuwe klimzaal als uw reis langs de Belgische kust wordt verstoord door


Klimzaal Doische verrijst uit zijn assen

Indoorklimmen Klimzaal Doische verrijst uit zijn assen

Begin 2011 vernamen we dat de klimzaal in Doische, vooral bekend omwille zijn nabijheid aan de rotsen van Freyr, de deuren sloot. De zaal gaat nu opnieuw open onder impuls van een nieuwe uitbater.


Face Nord op jaarlijkse vakantie eind juli begin augustus

Indoorklimmen Face Nord op jaarlijkse vakantie eind juli begin augustus

Om de batterijen weer op te laden sluit de equipe van klimzaal Face Nord te Bergen de zaal eind juli. Een verdiende week vakantie die je in je achterhoofd moet houden wil je niet voor een gesloten deur komen te staan.


Renovaties en zomersluiting bij Altitude CCM

Indoorklimmen Renovaties en zomersluiting bij Altitude CCM

De zomer is begonnen en dat zorgt dat een paar zalen de deuren sluiten voor de vakantie. Controleer dus goed of uw klimzaal wel open is voor u gaat klimmen. Altitude CCM voert deze zomer renovaties uit en zal daardoor heel juli gesloten zijn.


New Rock op zoek naar klimmonitor

Indoorklimmen New Rock op zoek naar klimmonitor

Klimzaal New Rock is op zoek naar een nieuwe klimmonitor om lessen te geven, klimroutes te bouwen en om de zaal open te houden. De functie vangt aan vanaf september 2012 voor ten minste 30 uren per week.


Een nieuwe website voor de City Lizard

Indoorklimmen Een nieuwe website voor de City Lizard

De 16e mei vierde klimzaal City Lizard zijn vijfjarig bestaan. Een verjaardag die het team tot enige vorm van nostalgie aanzette. De nieuwe website van de zaal verdient zeker ook een virtueel bezoek.


Nieuwe boulderzaal voor Entre Ciel et Terre

Indoorklimmen Nieuwe boulderzaal voor Entre Ciel et Terre

De inhuldiging van de nieuwe klimzaal Entre Ciel et Terre in oktober was niet het einde van de verbouwingen. De nieuwe boulderruimte is nu beschikbaar en iedereen zou hier zijn gading vinden. Een vijftigtal routes van 3 tot 8A in alle stijlen.


Het Klimax Jeugdteam traint met Maja Vidmar

Indoorklimmen Het Klimax Jeugdteam traint met Maja Vidmar

Toen het lokale jeugdteam op 31 december samenkwam in klimzaal Klimax voor de laatste training van het jaar, stond hun een grote verrassing te wachten. Totaal onverwacht nam de Sloveense Maja Vidmar deel aan hun trainingssessie.