Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Indoorklimmen
>
Nieuws 
Klimzaal Doische verrijst uit zijn assen

Klimzaal Doische verrijst uit zijn assen

Begin 2011 vernamen we dat de klimzaal in Doische de deuren sloot. Vooral bekend omwille zijn nabijheid aan de rotsen van Freyr (18 km), bood de zaal een alternatief voor de wanhopigen die het slechte weer moesten ontvluchten of die, al iets zeldzamer, een sessie plastiek sleuren planden tussen het rotsklimmen door. En nu, goed nieuws, de zaal gaat opnieuw open onder impuls van een nieuwe uitbater. Doische Centre d'Escalade, is de nieuwe naam en ontvangt vanaf nu dagelijks van 10 tot 22u. De zaal biedt 1.000m2 klimbare oppervlakte en een recent heropgewaardeerde boulderzone.

De site van Doische Centre d'Escalade
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm