Indoorklimmen >
Nieuws 
Voorstelling nieuw klimcomplex deze zondag in Bleau

Indoorklimmen Voorstelling nieuw klimcomplex deze zondag in Bleau

Vandaag gaat de Bleau Open 2010 van start, maar ook zondag moet vanaf nu in je agenda aangeduid zijn. Zondag zullen de plannen voor een gloednieuw klimcentrum in Gent - met 3000m2 beklimbare oppervlakte - onthuld worden. Belclimb exclusive!


3 euro per abonnement naar het goede doel in klimzaal Blok

Indoorklimmen 3 euro per abonnement naar het goede doel in klimzaal Blok

Sinds 1 september besloot onze partnerklimzaal Blok in Hoboken om 1 euro per abonnement door te storten naar Greenpeace, WWF en Natuurpunt. Een steentje bijdragen aan het behoud van de natuur door aan de klimgrepen te komen sleuren, een prachtidee.


BBQ en opendeurdag in Face Nord

Indoorklimmen BBQ en opendeurdag in Face Nord

Elk jaar organiseert klimzaal Face Nord in Bergen een BBQ om het einde van de vakantie, of het begin van het nieuwe schooljaar, kracht bij te zetten. Dit jaar gaat de BBQ door op 4 september, een week voor de opendeurdag.


Eivolle kalender klimzaal Blok in Hoboken

Indoorklimmen Eivolle kalender klimzaal Blok in Hoboken

Een tiental wedstrijden en evenementen sieren de kalender voor het seizoen 2010-2011 van Klimzaal Blok in Hoboken waaronder de Blok Challenge, een reeks voorstelling onder de naam Blok Exposed en het Belgisch Kampioenschap Boulder.


Veel verse lucht in City Lizard

Indoorklimmen Veel verse lucht in City Lizard

De laatste twee weken waren bijna onmenselijk heet. Je kon niet in zaal klimmen tenzij je er meteen ook een saunabezoek van wilde maken. Onze partnerklimzaal City Lizard snapte het probleem, en installeerde prompt een nieuw verluchtingsysteem.


Klimzalen schakelen over op zomermodus

Indoorklimmen Klimzalen schakelen over op zomermodus

Sommige partnerklimzalen van Belclimb passen hun openingsuren speciaal aan deze zomer. Om niet voor gesloten deuren te staan kan je best rekening houden met deze inlichtingen of hun respectievelijke website bezoeken.


Stone Age refreshed

Indoorklimmen Stone Age refreshed

Klimzaal Stone Age in Woluwe viert haar tiende verjaardag met een aantal fijne opfrissingen van de huidige zaal. Na twee weken sluiting in juni zullen de nieuwe structuren een welkome afwisseling van decor vormen voor elke klimmer.


Klim Indoor Antwerpen verkast

Indoorklimmen Klim Indoor Antwerpen verkast

Vorige week moesten we nog het spijtige nieuws van een eventuele sluiting van klimzaal Klim Indoor in Antwerpen melden. Nu is echter beslist dat de zaal blijft bestaan, maar in het geheel naar een nieuwe locatie verhuisd zal worden.


855.000 euro aan subsidies voor Entre Ciel et Terre

Indoorklimmen 855.000 euro aan subsidies voor Entre Ciel et Terre

Na 10 jaar strijd leveren krijgt klimzaal Entre Ciel et Terre in Louvain-la-Neuve eindelijk een subsidie van 855.000 euro van het Waalse Gewest voor de renovatie van de bestaande zaal en het bijbouwen van 3 nieuwe ruimten.


Klim Indoor Antwerpen op sterven na dood

Indoorklimmen Klim Indoor Antwerpen op sterven na dood

De toekomst van klimzaal Klim Indoor lijkt aan een zijden draadje te hangen omdat de activiteiten van het complex waar de zaal deel van uitmaakt dreigen stopgezet te worden. Hoewel andere pistes mogelijk lijken, koestert men weinig hoop.


Opendeurdag Entre Ciel et Terre deze zaterdag 29 mei

Indoorklimmen Opendeurdag Entre Ciel et Terre deze zaterdag 29 mei

Om het klimmen te leren kennen, is er niets beters dan een opendeurdag. Wees verheugd, want deze zaterdag 29 mei houdt Entre Ciel et Terre een grote opendeurdag. Naast gratis klimmen staan er nog een heel deel andere activiteiten gepland.


L'Escale wordt Belclimb partner

Indoorklimmen L'Escale wordt Belclimb partner

Met niet minder dan 1650m2 beklimbare oppervlakte zowel voor boulder als voor lengtes en een eigen fitnessruimte, biedt L'Escale een volwaardig alternatief voor de Belgische rotsmassieven. Vanaf nu wordt L'Escale ook partner van Belclimb.


New Rock op zoek naar klimmonitor

Indoorklimmen New Rock op zoek naar klimmonitor

Onze partnerklimzaal New Rock is op zoek naar een klimmonitor voor directe indienstname. Interesse om te werken in de zaal die enkele van de groten uit de Belgische klimsport lanceerde? Stuur dan snel je cv op!


Nieuwe sites voor onze partnerklimzalen

Indoorklimmen Nieuwe sites voor onze partnerklimzalen

Twee van onze partnerklimzalen hebben recentelijk een refreshing van hun internetsite doorgevoerd. Ten eerste Klimzaal Blok die een volledig nieuwe look heeft. Vervolgens ook Brussels Monkeys Climbing.


Entre Ciel et Terre in de bres voor Haïti

Indoorklimmen Entre Ciel et Terre in de bres voor Haïti

Klimzaal Entre Ciel et Terre springt in de bres voor het zwaar geteisterde Haïti. Voor elke klimmer op zaterdag 30 en zondag 31 januari stort de klimzaal in Louvain-la-Neuve 3 euro door naar een humanitaire organisatie. Allen daarheen!