Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Indoorklimmen
>
Nieuws 
Renovaties en zomersluiting bij Altitude CCM

Renovaties en zomersluiting bij Altitude CCM

De zomer is begonnen en dat zorgt dat een paar zalen de deuren sluiten voor de vakantie. Controleer dus goed of uw gebruikelijke klimzaal wel open is voor u gaat klimmen. Altitude CCM voert deze zomer renovaties uit en zal daardoor heel juli gesloten zijn. De oude Copy Rock zal worden weggehaald en er zal een nieuwe structuur geplaatst worden. De zaal is afhankelijk van het Cardinal Mercier college in Eigenbrakel. Zij maken van de schoolvakantie gebruik om de renovaties uit te voeren. Meer dan 25% van de beklimbare oppervlakte zal vernieuwd worden.

De site van Altitude CCM
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm