Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Indoorklimmen
>
Nieuws 
Klimzaal Brussels Monkeys Climbing herrijst uit haar assen

Klimzaal Brussels Monkeys Climbing herrijst uit haar assen

Onder de liefdevolle bemoedering van Laurent Fruithof en Charlélie Barcza transformeerde klimzaal Sippelberg in Molenbeek tot klimzaal Brussels Monkeys Climbing, mét hoofdletter.
Niet alleen kreeg de klimzaal een gloednieuw logo, maar er ging ook een nieuwe commerciële wind waaien. Zo worden klimmers die binnen een en dezelfde klimsessie 8a en 8b succesvol weten af te werken, beloond met een fijne verrassing die ze bij outdoorwinkel Starpole kunnen afhalen. Waag allen uw kans, zo lijkt ons.

De hernieuwde klimzaal met een hoogte van 16 meter wordt binnenkort ook partner van Belclimb, en zodoende zal BCN u steeds op de hoogte kunnen houden van nieuwe, interessante activiteiten. In de komende maanden zal er bijvoorbeeld al een uitdagende competitie georganiseerd worden. Waag allen uw kans, zo lijkt ons.

De site van Brussels Monkeys Climbing
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm