Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Alpinisme
>
Nieuws 
Chloé Graftiaux vervoegt de GEAN

Chloé Graftiaux vervoegt de GEAN

Het is officieel. Vanaf 2009 zal Chloé Graftiaux deel uitmaken van de GEAN van het FFCAM. In het Nederlands: twee jaar opleiding in de Groupe Excellence Alpinisme National vergezelt van gereputeerde berggidsen. Anders gezegd, de elite van het Franse alpinisme.
Als lid van de CAB maar ook van de CAF (Club Alpin Français) voltooide Chloé de selectieproeven met succes en maakt nu deel uit van een groepje van drie meisjes tussen de 20 en 26 jaar die uitstappen en expedities gaan mogen doen onder de supervisie van Christophe Moulin en zijn team.

Meer info op de site van het FFCAM
De site van Chloé
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm