Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Belgisch Kampioenschap lead en speed seniors op 27 april in Face Nord

Belgisch Kampioenschap lead en speed seniors op 27 april in Face Nord

Het Belgisch Kampioenschap Lead Senior gaat door op zaterdag 27 april in klimzaal Face Nord. Men zou kunnen denken dat er bij de uitslag geen verrassingen meer uit de bus zouden kunnen komen. Mathilde Brumagne en Loïc Timmermans leken immers ongenaakbaar maar sinds de laatste weken lijkt het wel dat er kapers op de kust zouden kunnen zijn. De recente 8c van Anak Verhoeven of de 8b à vue door Jérôme de Boeck doen ons vermoeden hiervoor groeien. Het blijft natuurlijk afwachten of zij allen van de partij zullen zijn in Bergen.
Tevens wordt er tijdens dit kampioenschap ook het BK speed gehouden, waarbij onze aandacht uitgaat naar de prestaties van de gebroeders Lis die in deze tak van het klimmen steeds goed uit de hoek komen.
27 april is een dag met een propvolle agenda en het is zeker de moeite waard om eens een kijkje te komen nemen. Afspraak ter plaatse voor het verloop en ontknoping van dit BK.

Programma:

  • Registratie: 10h00 > 11h00
  • Briefing: 10h45 > 11h00
  • Kwalificaties lead: 11h
  • Finale lead: 16h
  • Speed: 19h
  • Prijsuitrijking: 20h30

Bijkomende info en inschrijvingen op de site van het BCCC
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

RegistrerenGerelateerde inhoud 
nieuwsarchief 

Foto's 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm