Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Zin in competitie en een filmpje?

Zin in competitie en een filmpje?

De komende weken is er voor elk wat wils:
We starten op 11 december met de Hungaria Blokwedstrijd. Deze boulderwedstrijd in Hungaria (Leuven) is intussen zo gelauwerd dat ze dit jaar een zeer minimalistische affiche hebben opgesteld. Inschrijven kan nog steeds, het aantal deelnemers is echter beperkt!

Een week eerder is er de Bleau Open Bouldering Sensation, op 3 en 4 december in Bleau (Gent). De wedstrijddag op zondag is volzet, op zaterdag zijn er nog enkele plaatsen vrij.
Op maandag 28 november kan je daar trouwens ook de voorstelling van de inzendingen aan Bleau-Avventura Mountain Film Festival.

Komend weekend, op zaterdag 26 november kan je in Future Sports (Zottegem) terecht voor de - ook al beruchte - Future Sports Climbing Competition. Een aanrader voor wie ook nog eens graag lengtes klimt tijdens een wedstrijd!


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm