Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Website voor jonge Chloé Caulier

Website voor jonge Chloé Caulier

De jonge Brusselse klimsters Chloé Caulier, 14 jaar, is geen onbekende voor zij die het competitiecircuit volgen. Onlangs werd ze Belgisch kampioene Boulder bij de Miniemen. Maar, ze is van alle markten thuis, zoals ze laat zien door steeds weer sterke prestaties in het moeilijkheidsklimmen. Afgelopen week lanceerde de Brusselse een gloednieuwe website waar je meer te weten kan komen over haar projecten voor 2011, haar prestaties en haar persoonlijkheid. Bovendien bulkt de site van het fotomateriaal. De site werd helemaal ontwikkeld door haar vader Thibaud.

De website van Chloé Caulier
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm