Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Klimmen, de obsessie van Muriel Sarkany

Klimmen, de obsessie van Muriel Sarkany

Sinds Muriel Sarkany twee jaar geleden de competitie verliet, heeft ze zich met veel overgave op het rotsklimmen gestort. Ze heeft vele projecten en moet toegeven dat met sommige routes klimmen soms verandert in een ware obsessie.

In een video-interview met Joe Kinder, voor haar sponsor Sterling Rope, vertelt ze over Rollito Sharma Extension. Deze 8c topte ze aan het einde van afgelopen winter. Nog meer dan gewoonlijk vroeg deze route van Muriel een langdurige toewijding en een zware mentale investering. Meer in de video hieronder.

De site van Muriel Sarkany
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm