Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Micha Vanhoudt blikt terug op zijn 2013

Micha Vanhoudt blikt terug op zijn 2013

Wat heeft Micha Vanhoudt van al zijn reizen onthouden en geleerd? Na een paar jaar wonen in Oostenrijk pakte hij in begin 2013 zijn valiezen voor een reis van tien maanden naar Spanje. Hij klom meer dan 75 achtstegraadsroutes. Nu neemt hij wat afstand van het harde klimmen en vertelt hij ons over zijn rondreis in 2013. Te beginnen bij de tijd die voorbij gaat…: “Alle tijd hebben die nodig is, is een vreemd iets. (…) Een van de belangrijkste lessen die ik uit mijn reis getrokken heb, is dat voltijds klimmen niet echt voor mij is weggelegd”. Over het algemeen is Micha tevreden over zijn reis. Hij heeft nog een heleboel anekdotes, ontmoetingen en beelden die hij met ons deelt op zijn blog.

Herlees het interview van Micha Vanhoudt op Belclimb
De Micha Vanhoudt

Foto: Thomas Schermer
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm