Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Mozet, Goyet en Beez

Mozet, Goyet en Beez

Klimmers die de massieven van Goyet en Mozet bezoeken worden met aandrang gevraagd hun wagen reglementair te parkeren: zorg dat het verkeer en en bewoners er niet door gehinderd worden.
De omwonenden hebben hiervoor reeds de BAC gecontacteerd en zullen in de toekomst de politie inschakelen om boetes uit te delen... we zijn gewaarschuwd.
Er zijn blijkbaar ook klimmers die, zonder de spoorwegbrug te gebruiken, de sporen oversteken aan het massief te Beez: een zeer gevaarlijke en onwettige shortcut van de wagen naar de rotsen. Gebruikt jullie verstand aub!!
Laat het aub niet zover komen dat er weer ergens een klimverbod komt.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm