Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
BCC Boulder 1e Manche

BCC Boulder 1e Manche

48 boulderaars waren vandaag op post in Roc House te Brussel voor de eerste manche van de vernieuwde Belgian Climbing Cup. Ook al was de klimzaal wat krap, de nieuwe wedstrijdformule lokte menig Belgische topper naar de hoofdstad. Bij de Dames A ging de overwinning afgetekend naar Muriel Sarkany, Nicolas Favresse won bij de Heren A. Uitslagen van de andere categeoriën op deze pagina.
[update] Het wedstrijdverslag van Tintin is toegekomen! Een uitgebreide fotoreportage zal je in de loop van de namiddag kunnen bekijken via de competitiepagina.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm