Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
UIAA Boulder World Cup Rovereto

UIAA Boulder World Cup Rovereto

Chloé Graftiaux houdt er maar niet mee op ons allen te verbazen. Een prachtige vierde stek bij het moeilijkheidsklimmen twee weken terug in Puurs wordt nu al snel gevolgd door een zesde plaats op de bouldermanche in Rovereto (Italië). Weer een finaleplaats op de UIAA World Cup Boulder 2006 dus, voor de jongedame uit Namen. Wel nog geen steeds podiumplaats. Na zich als tweede gekwalificeerd te hebben voor de finale miste ze nog net dat tikkeltje meer dat het verschil maakt in de laatste eindspurt. Voor haar eindigden de Française Juliette Danion (1e), de Russische Olga Bibik (2e) en de Oostenrijkse Angela Eiter (3e).
Pas nieuw in het circuit eindigde Nicolas Farcy 54e bij de heren.
Zie hier de volledige resultaten.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm