Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
>
Nieuws 
Vakantie, maar niet voor iedereen

Vakantie, maar niet voor iedereen

Bij gebrek aan écht klimnieuws, zullen we nu maar al aankondigen dat begin volgende week de vernieuwde versie van BCN online komt. Uiterlijk verandert er schijnbaar niets, maar wat is er voor jullie nu van belang?
De klimmassieven zijn volledig geactualiseerd (daar zijn wel eerlijk gezegd nog druk mee bezig): grotere foto's en van betere kwaliteit, completere informatie én -eindelijk- de mogelijkheid om commentaar te geven over de veiligheid van de massieven. In beginsel zullen we dit nog niet voor alle klimmassieven toestaan: bij enkele federaties moeten we nog de juiste persoon vinden die de informatie zal verwerken.
Ik zou jullie een schitterend klimweekend met zeer mooi weer willen toewensen, maar eigenlijk ook niet, dan zal het voortwerken aan BCN niet teveel hartezeer kosten...


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm