Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Gelukkig 2011 ... zonder Muriel Sarkany

Gelukkig 2011 ... zonder Muriel Sarkany

Muriel Sarkany heeft haar beslissing genomen. Afgelopen donderdag deelde ze het einde van haar carrière mee aan de pers. De sterke dame die ons jaar na jaar deed verbazen en steeds de driekleur fier deed wapperen zet er een punt achter. Haar teleurstelling inzake het gebrek aan infrastructuur in ons land overschaduwt haar motivatie om zich te blijven trainen voor elke wedstrijd.

Muriel werd niet alleen Wereldkampioene Difficulty in 2003, ze lukte er eveneens in om de Wereldbeker vijf keer op haar naam te schrijven, waardoor ze een van de meest indrukwekkende palmaressen. uit het wedstrijdcircuit kan voorleggen. Vanaf nu gaat Muriel zich toeleggen op het trainen van de jeugd en het realiseren van het zwaardere werk op de rots.

We wensen haar het beste voor haar nieuwe carrière, en een super 2011. Maar, dat geldt natuurlijk ook voor eenieder van jullie. Maak er een knallend 2011 van!

Het interview met Muriel Sarkany door de RTBF
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm