Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Het Explore Fund laat kinderen kennis maken met de natuur

Het Explore Fund laat kinderen kennis maken met de natuur

Wanneer je een project op poten zet dat kinderen opnieuw met de natuur wil laten kennismaken, en je een financieel steuntje in de rug kan gebruiken, dan kan je vanaf nu terecht bij het Explore Fund van buitensportmerk The North Face. Het fonds biedt financiële steun tot 2500 euro aan initiatieven die kinderen terug buiten, in de natuur, willen krijgen. Initiatieven die de stap voor kinderen om aan buitensport te doen trachten te verkleinen, komen ook in aanmerking.

Je aanvraag moet ingediend worden voor 8 augustus 2011 en dit onder een aantal voorwaarden. Om meer te weten surf je naar de site van het Explore Fund.




Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren



nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm