Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Sterke vrouwen in Freyr

Sterke vrouwen in Freyr

De rotsen van Freyr tellen een groot aantal zeer zware routes maar slechts weinige vrouwen lukken er in van deze routes aan hun palmares toe te voegen.
Stilaan begint deze mythe echter te vervagen. De afgelopen week konden enkele uitermate dalleuse en technische 7c's niet weerstaan aan de pogingen van Sofie Hoet (ze topte La Sylvia op de Cinq ânes) en Véronique Homans (die zichzelf plezier deed met Lachez les fauves op de Tête de Lion). Als je de moeilijkheid van de Belgische 7c's kent kan je niet anders dan respect te tonen voor deze puike prestaties. Proficiat dames!


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm