Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Terug van Spanje

Terug van Spanje

Wie kan zeggen dat hij bij 35°C in de schaduw zware inspanningen kan verrichten?
Terug uit Spanje (namelijk Rodellar et Onãte) deelt de tevreden groep Favresse & Co ons mee dat ze hun ?ding? gedaan hebben. Olivier Favresse bedwong Salto Angel en la Belle Inconnue, beide 8b+.
Nicolas Favresse heeft Pate Negro, Welcome to Tijuana en Honky Tonky binnen (alle drie een 8c gequoteerd), ondertussen heeft hij nog een paar 8a?s à vue gedaan.
Hun compagnon Sean Villanueva heeft niet ondergedaan en heeft twee 8a+ waarvan hij Amor de Hermanos aan zijn goed gevulde palmares heeft toegevoegd.
Als Nicolas zich binnen enkele weken terug bij Olivier en Sean voegt hopen ze daar de Honky Mix, 8c+ te realiseren. Te warm voor wie?


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm