Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Derde projectoproep voor de Chloé Graftiaux Passion Together Beurs

Derde projectoproep voor de Chloé Graftiaux Passion Together Beurs

De Chloé Graftiaux Passion Together Beurs lanceert een nieuwe projectoproep. Na twee eerdere edities waarbij vijf projecten een dotatie zagen, komt er vanuit de vzw nu ook een derde. Het doel is om jongeren in moeilijkheden te helpen aan de hand van de klimsport. De jongeren die daarvoor in aanmerking komen, kunnen van overal zijn en hun moeilijkheden kunnen verschillen: ziekte, handicap, sociale of economische problemen.
We nemen een voorbeeld aan de laureaten van 2013: ljaGrimpe, een project dat blinde en slechtziende klimmers steunt, Arriba Bolivia, een project dat samen met jonge Bolivianen een klimschool wil ontwikkelen en Cap 48 op de Mont Blanc.

De kandidaturen moeten ingediend worden voor 15 april 2014.

Voorwaarden voor deelname op de website van Chloé Graftiaux
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm