Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Rotsklimmen
>
Nieuws 
Eerste 8c voor Lowie Lamberechts in Siurana

Eerste 8c voor Lowie Lamberechts in Siurana

Zoals vele klimgenoten is ook Lowie Lamberechts op een leerrijke klimreis vertrokken eind februari. Hij liet zich volledig gaan en klom tot nu toe overal waar er rots te vinden was. Hij reist in een omgebouwde camionnette die hij tot Mr. Jacques gedoopt heeft. Na de Gorges du Tarn in Frankrijk zocht hij meteen de oude, onafgewerkte projecten op. Hij was nog maar net in Siurana of Dos por Trenta moest eraan geloven. Hij klom deze 8c op sector El Pati in vier pogingen. Moge dat het begin zijn van een hele reeks knallers… Naast Dos por Trenta topte hij een aantal dagen later alvast ook Set de Paput, een 8b+/8c op de sector Fontscaldes.
Om zijn sportklimescapades op de voet te volgen, neem dan een kijkje op zijn Tumblr.

De blog van Lowie Lamberechts

Foto: collectie Lowie Lamberechts
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm