Competitie >
Nieuws 
Anak Verhoeven bevestigt met een 3de plaats in Puurs haar leidersrol binnen de Belgische klimwereld

Competitie Anak Verhoeven bevestigt met een 3de plaats in Puurs haar leidersrol binnen de Belgische klimwereld

We wisten al dat Anak Verhoeven regelmatig was, en dat bewees ze nogmaals dit weekend door als derde te eindigen op de World Cup Lead in Puurs. Tijdens deze etappe toonde ze daarnaast ook haar nieuwe talent als vaandeldrager van de Belgische klimwereld.


België behaalt goud, zilver en brons op het Wereldkampioenschap voor de jeugd in Arco

Competitie België behaalt goud, zilver en brons op het Wereldkampioenschap voor de jeugd in Arco

Deze week kon België de beste resultaten ooit registeren op een Wereldkampioenschap voor de jeugd. In Arco haalden zes Belgen de eindmeet en drie van hen mochten zelfs een medaille in ontvangst nemen: Anak Verhoeven, Harold Peeters en Lukas Franckaert


Biover Sport Bouldering Sensations op 2 en 3 oktober in Gent

Competitie Biover Sport Bouldering Sensations op 2 en 3 oktober in Gent

Het einde van de zomervakantie staat voor sommigen synoniem met het nieuwe competitieseizoen. De eerste wedstrijd en niet de minste - de Biover Sport Bouldering Sensations - vindt plaats in Gent, op 2 en 3 oktober aanstaande.


Anak Verhoeven tevreden met een 3e plaats in Briançon

Competitie Anak Verhoeven tevreden met een 3e plaats in Briançon

Anak Verhoeven zet haar seizoen bij de seniors goed in. Na haar 4e plaats in Chamonix pakt ze afgelopen weekend brons op de Wereldbeker lead in Briançon. Ze staat mentaal sterk en is klaar om de strijd in de volgende wedstrijden aan te gaan.


Stéphane Hanssens 6e op het Franse klimkampioenschap Lead

Competitie Stéphane Hanssens 6e op het Franse klimkampioenschap Lead

Stéphane Hanssens is in volle voorbereiding op zijn internationale seizoen. Hij maakte een tussenstop in Gémozac en nam er deel aan het Franse kampioenschap leadklimmen. Met een 6de plaats ziet hij zijn volgende uitdagingen met vertrouwen tegemoet.


De nieuwe generatie schittert in de European Youth Cup in Dornbirn

Competitie De nieuwe generatie schittert in de European Youth Cup in Dornbirn

Twee medailles in twee verschillende categorieën op de European Youth Cup. Dit is het resultaat van de Belgische delegatie in Dornbirn. Na een opmerkelijk parcours, eindigden Héloïse Doumont en Harold Peeters beiden op de tweede plaats in hun categorieën.


Sean McColl en Chloé Caulier scoren op de Wallonia Open indoorklimmen

Competitie Sean McColl en Chloé Caulier scoren op de Wallonia Open indoorklimmen

Wallonia Open indoorklimmen, het zegt je waarschijnlijk niet veel. Dat is op zich niet vreemd. De eerste editie van het evenement vond afgelopen weekend plaats in de Outdoor Show in Libramont. Sean McColl en Chloé Caulier eindigden op de eerste plaats.


Get High, the team experience in Biover Sport op zaterdag 25 april

Competitie Get High, the team experience in Biover Sport op zaterdag 25 april

Klimzaal Biover Sport onthult een nieuwe wedstrijdformat: Get High - The Team Experience. Het concept is eenvoudig: verzamel drie klimmers in een team en stimuleer ze om zoveel mogelijk routes te klimmen. Het evenement gaat door op 25 april in Gent.


Trophée des enfants in Face Nord op 15 maart

Competitie Trophée des enfants in Face Nord op 15 maart

Klimzaal Face Nord organiseert ook dit jaar de Trophée des enfants. Het evenement zal doorgaan op zondag 15 maart en zal ook deze keer de allerkleinsten de kans geven om deel te nemen aan een klimwedstrijd.


Drytool te Buggenhout aanstaande zondag 25 januari

Competitie Drytool te Buggenhout aanstaande zondag 25 januari

Een twintigtal dagen na nieuwjaar geeft de Berghut in samenwerking met De Bergpallieters je het goede excuus om te bewegen: een drytoolwedstrijd. Afspraak op zondag 25 januari in Buggenhout voor de drytoolwedstrijd.